Over B&P

  Wie is Buytaert & Partners

  De kantoren van Buytaert & Partners zijn gevestigd in Antwerpen (België). Dankzij onze juridische en criminologische expertise, discrete en transparante werkwijze en 30 jaar gedeelde ervaring, staan wij garant voor efficiënt onderzoekswerk en juridisch sluitende bewijsvoering waardoor wij voor elk probleem de juiste oplossing kunnen bieden. Met B&P kan u het zekere voor het onzekere nemen: wij nemen al uw twijfels weg en geven er gemoedsrust voor in de plaats. Zowel bedrijven, leasingmaatschappijen als particulieren kunnen op onze expertise en discretie rekenen. Buytaert & Partners beschikt over een officiële vergunning die werd uitgegeven door het Belgisch Ministerie van Binnenlandse Zaken onder het nummer 14.1639.09.

  Juridische & criminologische expertise

  Onze professionals beschikken over een Master in Rechten en in de Criminologie, wat een enorme meerwaarde vertegenwoordigt bij het uitoefenen van het beroep van privédetective. Zo zijn wij steeds perfect op de hoogte van het juridisch kader waarin wij opereren en kunnen wij ons cliënteel bij het eerste gesprek al meteen informeren over de verschillende mogelijkheden die de wet voorziet om het meest efficiënte resultaat te behalen. Indien nodig, zorgt Buytaert & Partners bovendien voor pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs.

  Discrete & transparante werkwijze

  Vanaf het eerste gesprek, hanteert Buytaert & Partners een discrete en zo helder mogelijke werkwijze: u wordt uitvoerig ingelicht over onze procedure en bij elke nieuwe stap geven wij u bijkomend advies om tot de ideale oplossing van uw probleem te komen. Ook de kosten worden transparant gecommuniceerd en correct aangerekend waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

  30 jaar gedeelde ervaring

  Buytaert & Partners bestaat ondertussen al meer dan een decennium, maar het is vooral de meer dan 30 jaar gedeelde ervaring van onze privédetectives die ons onderscheidt. Zo staan onze professionals niet alleen ons cliënteel, maar ook elkaar bij in het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de nodige onderzoeksdaden en kunnen wij op die manier steeds een vlotte en klantgerichte aanpak garanderen.

  Nationaal & Internationaal netwerk

  Voor een privédetective is een uitgebreid netwerk onontbeerlijk, waarbij de juiste contacten en informatiekanalen centraal staan. Buytaert & Partners beschikt over een nationaal en internationaal partnernetwerk met tonnen ervaring, wat ons in staat stelt steeds een zo efficiënt mogelijke aanpak te waarborgen.

  Gratis & vrijblijvend adviesgesprek

  Bij Buytaert & Partners, kan u altijd terecht voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek: nadat u ons uw probleem heeft voorgelegd, geven wij u een deskundig advies over de verschillende mogelijkheden om tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen. Hierna beslist u zelf welke stappen u wenst te ondernemen.

  Nood aan zekerheid?

  Buytaert & Partners BV
  Herautenlaan 12
  2180 Ekeren
  Ondernemingsnummer
  0895.605.948

  Vergunningsnummer
  14.1639.09