Leasingmaatschappijen

  Private & Professionele leasing

  In geval van niet-naleving van een leasingcontract, wanbetaling of de onrechtmatige toe-eigening van een voertuig door een klant, stelt Buytaert & Partners in alle discretie de nodige onderzoeksdaden zodat uw leasingmaatschappij over pasklaar en meteen inzetbaar sluitend juridisch bewijs beschikt om verdere stappen te kunnen ondernemen. 

  Contacteer ons voor een  gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Opsporing van voertuigen

  Zowel bij private als professionele leasing, kunnen leasingmaatschappijen de nodige problemen ondervinden in geval van misbruik van vertrouwen of de niet-naleving van contracten. Buytaert & Partners spoort discreet de klant en/of het voertuig op en kan, indien nodig, het voertuig ook recupereren. Daarnaast, kunnen wij ook voorzien in pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs zodat u meteen verdere stappen kan ondernemen.

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Recuperatie van voertuigen

  Buytaert & Partners zorgt ervoor dat leasingvoertuigen die een klant zich onrechtmatig heeft toegeĆ«igend, vlot en discreet kunnen worden opgespoord en gerecupereerd. Op die manier kan de leasingmaatschappij haar onderneming in alle gemoedsrust voortzetten en beschikt zij over pasklaar en meteen inzetbaar sluitend juridisch bewijs om meteen verdere stappen te ondernemen, zonder tussenkomst van derden. Indien nodig, kunnen leasingmaatschappijen gebruik maken van onze eigen takeldienst om het betrokken voertuig zo snel mogelijk te recupereren. 

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Nood aan zekerheid?

  Buytaert & Partners BV
  Herautenlaan 12
  2180 Ekeren
  Ondernemingsnummer
  0895.605.948

  Vergunningsnummer
  14.1639.09