Particulieren

  Voorhuwelijks onderzoek

  Onzekerheid over uw toekomstige huwelijkspartner leidt vaak tot frustraties. Via een voorhuwelijks onderzoek, kan u het zekere voor het onzekere nemen. Buytaert & Partners neemt al uw twijfels weg en geeft er gemoedsrust voor in de plaats. Zo controleren wij op discrete en integere wijze het doen en laten van uw toekomstige echtgenoot of echtgenote en leveren wij, indien nodig, pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs.

  Contacteer ons voor een  gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Overspel & ontrouw

  Twijfelt u al langer aan de integriteit van uw (huwelijks)partner en heeft u nood aan zekerheid? Buytaert & Partners stelt in alle discretie alles in het werk om de waarheid te achterhalen. Indien ontrouw of overspel kan worden aangetoond, voorzien wij in pasklaar en meteen inzetbaar sluitend juridisch bewijs zodat u meteen de nodige stappen kan ondernemen en u uw leven zo spoedig mogelijk opnieuw in alle gemoedsrust kan voortzetten.

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Hoederecht over de kinderen

  Een echtscheiding is altijd een zeer gevoelige aangelegenheid, vooral als u kinderen heeft. Twijfelt u eraan of uw partner in staat is om naar behoren voor de opvoeding van uw kinderen te zorgen en heeft u nood aan zekerheid? Buytaert & Partners onderzoekt de situatie op discrete en integere wijze en levert, indien nodig, pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs zodat u de nodige stappen kunt ondernemen om uw kinderen te beschermen.

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Stalking

  Staking is een fenomeen dat spijtig genoeg te vaak voorkomt en dat een enorme psychologische tol van het slachtoffer eist. Meestal is het voor politiediensten ook niet evident om de stalker in kwestie te betrappen en te vervolgen. Buytaert & Partners zorgt er in alle discretie voor dat de stalker een gezicht krijgt en dat u over pasklaar en meteen inzetbaar sluitend juridisch bewijs beschikt om zo spoedig mogelijk een einde te maken aan de psychologische terreur waarvan u het slachtoffer bent. 

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Nood aan zekerheid?

  Buytaert & Partners BV
  Herautenlaan 12
  2180 Ekeren
  Ondernemingsnummer
  0895.605.948

  Vergunningsnummer
  14.1639.09