Diensten

  B&P voor bedrijven

  Als ondernemer, wil u steeds kunnen vertrouwen op de personen met wie u samenwerkt, wat echter niet altijd even evident is. Met Buytaert & Partners kan u het zekere voor het onzekere nemen: wij nemen al uw twijfels weg en geven er gemoedsrust voor in de plaats. Zo kan u op ons rekenen voor het onderzoeken van arbeidsprestaties, de naleving van contracten en niet-concurrentiebedingen of eventueel onrechtmatig gedrag van werknemers of mede-zaakvoerders. Wij gaan hierin steeds discreet, transparant en klantgericht te werk en leveren, indien nodig, pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs.

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  B&P voor leasingmaatschappijen

  Zowel bij private als professionele leasing, kan het misbruik van vertrouwen of de niet-naleving van contracten een ernstig probleem vormen. Wanneer een klant zijn contract niet naleeft, zijn rekeningen niet betaalt of zich een geleased voertuig onrechtmatig toe-eigent, is het niet altijd even evident om hier meteen de juiste oplossing voor te vinden. Buytaert & Partners stelt de nodige onderzoeksdaden om het onrechtmatig gedrag te bewijzen zodat de verschuldigde bedragen aan de leasingmaatschappij worden terugbetaald of het geleased voertuig kan worden opgespoord en gerecupereerd.

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  B&P voor particulieren

  Buytaert & Partners levert ook voor particulieren discreet en professioneel onderzoekswerk. U kan bij ons terecht voor pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs in het kader van voorhuwelijkse onderzoeken, overspel en ontrouw, het hoederecht over uw kinderen en stalking.

  Contacteer ons voor een gratis (anoniem) en vrijblijvend adviesgesprek.

  Nood aan zekerheid?

  Buytaert & Partners BV
  Herautenlaan 12
  2180 Ekeren
  Ondernemingsnummer
  0895.605.948

  Vergunningsnummer
  14.1639.09