Buytaert & Partners

  Vergunde privédetectives, discreet en transparant.

  Over Buytaert & Partners

  "When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth."
  - Sherlock Holmes
  Met Buytaert & Partners kan u het zekere voor het onzekere nemen.
  Dankzij onze uitgebreide juridische en criminologische expertise, kunnen wij onze dossiers met kennis van zaken tot een goed einde brengen. Bij B&P, kan u rekenen op een discrete en transparante werkwijze. Zo behoren uw twijfels binnenkort tot het verleden.
  Wij schenken onze klanten graag de gemoedsrust die zij nodig hebben. Onze aanpak verschilt van geval tot geval, aangezien klantgerichtheid steeds centraal staat bij Buytaert & Partners.

  Wat zijn onze diensten?

  B&P voor bedrijven

  Buytaert & Partners verleent een brede waaier aan onderzoeksdaden voor bedrijven. In dit kader, onderzoeken wij de arbeidsprestaties, de naleving van contracten en niet-concurrentiebedingen of eventueel onrechtmatig gedrag van werknemers of mede-zaakvoerders. Wij gaan hierin steeds discreet, transparant en klantgericht te werk.

  B&P voor leasingmaatschappijen

  Zowel bij private als professionele leasing, kunnen problemen optreden: wanbetaling, misleiding, niet-teruggave van een voertuig, misbruik van vertrouwen, ... Buytaert & Partners onderzoekt al deze feiten en zorgt voor juridisch sluitend bewijs. In geval van niet-teruggave van een voertuig kunnen wij, indien mogelijk, overgaan tot opsporing en recuperatie van het voertuig in kwestie.

  B&P voor particulieren

  Naast voorhuwelijkse onderzoeken en het verzamelen van bewijzen van overspel, stelt Buytaert & Partners ook professionele onderzoeksdaden naar stalking en de geschiktheid voor het hoederecht over de kinderen. Binnen de grenzen van de wet, stellen wij alles in het werk om al uw twijfels weg te nemen en zorgen wij, indien nodig, voor pasklaar en meteen inzetbaar juridisch sluitend bewijs.

  Waarom kiezen voor B&P

  Juridische & criminologische expertise
  Discrete & transparante werkwijze
  30 jaar gedeelde ervaring
  Nationaal & internationaal netwerk
  Gratis & vrijblijvend adviesgesprek

  Nood aan zekerheid?

  Buytaert & Partners BV
  Herautenlaan 12
  2180 Ekeren
  Ondernemingsnummer
  0895.605.948

  Vergunningsnummer
  14.1639.09