• 24/24 en 7/7 bereikbaar

  • +32 475 48 91 95

24/24 & 7/7 beschikbaar
op +32 475 48 91 95

Buytaert & Partners

Vergunde privédetectives, discreet en transparant.

Over Buytaert & Partners

"When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth."
- Sherlock Holmes
Met Buytaert & Partners kan u het zekere voor het onzekere nemen.
Dankzij onze sterk juridische en criminologische achtergrond kunnen wij onze dossiers met kennis van zaken tot een goed einde brengen. Bij Buytaert & Partners rekent u op een discrete, transparante manier van werken. Zo behoren uw twijfels binnenkort tot het verleden.
Wij schenken onze klanten graag de gemoedsrust die zij nodig hebben. Hoe wij dit aanpakken kan telkens verschillend zijn: klantgerichtheid staat bij Buytaert & Partners immers voorop.

Waarom kiezen voor B&P

13 jaar ervaring
Juridische & criminologische expertise
Transparante werkwijze
Gratis adviesgesprek
Uitgebreid netwerk

Wat zijn onze diensten?

B&P voor bedrijven

Buytaert & Partners verleent een brede waaier aan onderzoeksdaden specifiek voor bedrijven. Zo gaan wij de arbeidsprestaties, naleving van contracten en niet-concurrentiebedingen of eventueel onjuist gedrag van werknemers of mede-zaakvoerders na. Wij gaan hierin steeds discreet en klantgebonden te werk.

B&P voor leasingmaatschappijen

Zowel bij private als corporate leasing kunnen problemen optreden: wanbetaling, misleiding, niet-teruggave van een voertuig, misbruik van vertrouwen... Buytaert & Partner doet onderzoek naar al deze mogelijkheden, en zorgt voor juridisch sluitend bewijs. Bovendien kunnen wij indien mogelijk overgaan tot opsporing en vervolgens recuperatie van het voertuig in kwestie.

B&P voor particulieren

Buiten het voorhuwelijks onderzoek en bewijzen van overspel stelt Buytaert & Partners ook professionele onderzoeksdaden naar onder andere stalking en geschiktheid voor het hoederecht. Binnen de grenzen van de wet trachten wij u twijfels zo goed mogelijk weg te nemen, en indien nodig te zorgen voor juridisch sluitend bewijs.

Nood aan zekerheid?

Buytaert & Partners
Herautenlaan 12
2180 Ekeren